Rajzszög

200 Ft

A nikkelezett rajzszög egy olyan tű, amit valaminek (pl. papír vagy szövet) egy szilárd felülethez való rögzítésére használhatunk.

  • használd otthon, hogy felakassz képeket, plakátokat vagy emléktárgyakat a falra vagy a parafatáblára
  • használd irodában, hogy rögzíts fontos dokumentumokat, jegyzeteket vagy üzeneteket az íróasztalra vagy a hirdetőtáblára
  • használd iskolában, hogy bemutass rajzokat, grafikonokat vagy projekteket az osztálytársaidnak vagy a tanároknak.
A rajzszög használata egyszerű és gyors. Csak szükségünk van egy szilárd felületre, amibe be tudjuk szúrni a tűt, és egy tárgyra, amit rögzíteni akarunk. A tű fejét megfogva beleszúrjuk a felületbe úgy, hogy a tárgy alatta legyen. Ha el akarjuk távolítani a rajzszöget, csak ki kell húznunk a tű fejét óvatosan.
Papírdobozos kiszerelés, nikkellel bevont fém
  1. 50db/cs, 10cs/doboz
  2. 40db/cs, 10cs/doboz
Clear
From 10Ł
Cikkszám: 5900632040960 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Rajzszög – dobozos kiszerelés, nikkellel bevont, fém.

Nikkelezett rajzszög – 40 vagy 50 db/cs

A nikkelezett rajzszög egy praktikus és elegáns megoldás, ha valamit fel akarsz akasztani vagy rögzíteni. A tű vékony, de erős, a feje pedig lapos és fényes. A nikkelréteg megvédi a tűt a korróziótól, és növeli az esztétikus hatását. A nikkelezett rajzszög alkalmas papír, szövet, műanyag vagy fa felületekhez. Használd otthon, irodában vagy iskolában, hogy bemutass vagy díszíts kedvedre!

A nikkelezett rajzszög használata egyszerű: csak szúrd be a tűt a kívánt felületbe úgy, hogy a tárgy alatta legyen. Ha el akarod távolítani, csak húzd ki óvatosan a tű fejét. A nikkelezett rajzszög maximum diszkrét, alig észrevehető nyomot hagy a falon vagy a táblán.

1 csomag 40 vagy 50 db nikkelezett rajzszöget tartalmaz, amelyek mindegyike 1 cm hosszú és 0,5 cm széles. A tűk egy kicsi papír dobozban vannak elhelyezve, amely megkönnyíti a tárolást és a szállítást. Egy kartonban 10 db csomag található.

Rendeld meg most a nikkelezett rajzszöget, és élvezd az egyszerű és stílusos rögzítést!

  1. 50db/cs, 10cs/doboz
  2. 40db/cs, 10cs/doboz
Egyéb információk:

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálod a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

  • Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban a termékek, folyamatosan változnak, pl. a csomagolás, a termék fotók, vagy az összetevők. Minden esetben olvasd el a terméken található címkét és ne hagyatkozz kizárólag azon információkra és termékfotókra, amelyek a weboldalon találhatóak.
  • Annak ellenére, hogy a termékfotókat és a termékinformációkat rendszeresen frissítjük és törekedünk az adatok minél pontosabb naprakészen tartására, a Neko.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért (különösen az allergén és egyéb mentességet tartalmazó jelölések és információk vagy termékfotók esetében).

Ha bármilyen kérdésed van keresd ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldj nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

Számunkra vásárlóink véleménye is fontos, ezért arra bíztatunk, hogy küldj nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzéseddel, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen és még tökéletesebben ki tudjuk szolgálni az igényeket!

További információk

Tömeg 60 g
Kiszerelés:

1.) 50 db/cs., 2.) 40 db/cs.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rajzszög” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára