Star Nature – Tutti Frutti 70ml EDP (tutti frutti)

1 491 Ft

Star Nature – Tutti Frutti EDP 70ml

A Star Nature - Tutti Frutti EDP sokak nagy kedvence. Te emlékszel még rá? Az olvadós cukorkákra biztosan, pont ezt hoztuk el neked ebben a parfümben. Édes alapillat és különböző lédús gyümölcsök egy-egy akkordja. Ezt hozta el neked a Star Nature termékcsalád. Szívjegyei: lédús eper, édes görögdinnye, friss citrom, savanykás málna, elegáns narancs. Az erdei gyümölcsök frissessége még inkább megkoronázza az édes illatot. Élvezd a luxus minden pillanatát és fejezd ki egyéniséged a legegyedibb módon: egy csodálatos, vonzó illattal. A lehetőség végtelen! Varázsolj el mindenkit az illatoddal Érzékiség, erő, határozottság. Csábító, karakteres, érzéki. Hódítsd meg kedvesed az illatoddal. Az átlagosnál 4-6% -al magasabb parfüm koncentráció.
Cikkszám: 8430601013383 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Star Nature – Tutti Frutti EDp 70ml

A Star Nature – Tutti Frutti EDP sokak nagy kedvence. Te emlékszel még rá? Az olvadós cukorkákra biztosan, pont ezt hoztuk el neked ebben a parfümben. Édes alapillat és különböző lédús gyümölcsök egy-egy akkordja. Ezt hozta el neked a Star Nature termékcsalád.

Szívjegyei: lédús eper, édes görögdinnye, friss citrom, savanykás málna, elegáns narancs. Az erdei gyümölcsök frissessége méginkább megkoronázza az édes illatot.

Élvezd a luxus minden pillanatát és fejezd ki egyéniséged a legegyedibb módon: egy csodálatos, vonzó illattal.

A lehetőség végtelen!

Varázsolj el mindenkit az illatoddal

Érzékiség, erő, határozottság. Csábító, karakteres, érzéki. Hódítsd meg kedvesed az illatoddal.

Az átlagosnál 4-6% -al magasabb parfüm koncentráció.

 

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 265 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Star Nature – Tutti Frutti 70ml EDP (tutti frutti)” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára