Szemtus filc UNISLIM LINER fekete 2g – REVERS

850 Ft

Szemtus filc UNISLIM fekete

A Szemtus filc UNISLIM tollas szemceruza 24 órás tartósságot biztosít a sminknek. A hegyének szerkezete lehetővé teszi a pontos felvitelt, megkönnyítve a tökéletes, kifogástalan vonal meghúzását. Az innovatív textúra megakadályozza az egyenetlen felvitelt, és lehetővé teszi a smink látványos hatását. Tökéletes pontosság és mélyfekete szín.
Cikkszám: 5902815182498 Kategória: Címke:

Leírás

Szemtus filc UNISLIM fekete

A Szemtus filc UNISLIM fekete tollas szemceruza 24 órás tartósságot biztosít a sminknek. A hegyének szerkezete lehetővé teszi a pontos felvitelt, megkönnyítve a tökéletes, kifogástalan vonal meghúzását. Az innovatív textúra megakadályozza az egyenetlen felvitelt, és lehetővé teszi a smink látványos hatását. Tökéletes pontosság és mélyfekete szín.

Származási hely: Lengyelország

 

Egyéb Információk!

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információért keresse ügyfélszolgálatunkat nyitvatartási időben (H-P: 08:00-16:00) a Kapcsolat lapfülön található telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@iromix.hu email címre!

 

Rólunk röviden:

 

Cégünk 1995 óta van jelen a magyar piacon és folyamatosan fejlődünk! Azért is fontos a számunkra vásárlóink véleménye, hogy még jobban kitudjuk elégíteni az igényeiket! Küldjön nekünk emailt a pozitív -vagy akár negatív- visszajelzésével, hogy a Neko.hu webshop színvonala a jövőben is a lehetőleg legmagasabb legyen!

 

A termékekről általában:

 

Termékeink jelentős része lengyel eredetű, ami azért jó mert Lengyelország európai szinten az egyik legkimagaslóbb kozmetikai gyártó a minőséget illetően. A Lengyelországban már elterjed, vagy épp piacra került legfrissebb és legújabb technológiával készült kozmetikumokat szinte azonnal megtalálja a honlapunkon! Továbbá az összes termék bőrgyógyászatilag tesztelt, valamint az összes szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik, így azok minősége garantált.

x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

További információk

Tömeg 20 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szemtus filc UNISLIM LINER fekete 2g – REVERS” értékelése elsőként

"" felkerült a kívánságlistára