Frissítés!

Remek Hír!

Ismét fejlesztettünk a honlap infrastruktúráján

 

 

 

Engedd meg, hogy bemutassuk izgalmas fejlesztéseinket weboldalunkon. Elsősorban a legfontosabb új alkalmazásunkat, ahol közelebbről is nyomon tudod követni a minket érintő híreket, valamint időben értesülni fogsz a bekövetkező újdonságokról, illetve más érdekességekről a kozmetika világából. Ez a Hírek / Blog szekció.

 

 

 

Ezt a rovatot három fő részre bontottuk:


Video rész: A termékeinkről használati útmutatókat, illetve azok kreatív alkalmazásait látod, továbbá más kozmetikai eljárások érdekességeit, videós bejegyzéseit tudod megtekinteni majd itt.

Tőlünk rész: Itt közvetlen híreket kapsz a boltról. Főleg technikai jellegű információk találsz itt, mint pl. a bekövetkező változások, fejlesztések, esetleges karbantartások és zárvatartások.

Hírek: Az érkező termékek bővebb leírásait találod itt, ahol a kozmetikai világ legújabb eljárásairól, érdekességeiről posztolunk majd bejegyzéseket.

Lépj tovább a blogunkra ![button_icon href=”https://neko.hu/hirek-videok-es-tobb/” icon_path=”” icon=”arrow” sense=”ltr” target=”” ]Blog[/button_icon]

Katalógus


Többen kérdeztétek, hogy a termékeinkről található e katalógus a honlapon. Most már igen! Létre hoztunk egy új lapot ahol megtalálják az összes katalógusainkat online formában!

[button_icon href=”https://neko.hu/katalogusok/” icon_path=”” icon=”arrow” sense=”ltr” target=”” ]Katalógusok[/button_icon]

[space ]

Viszonteladó


ViszonteladóA honlapunk rendelkezik beépített viszonteladói funkcióval is. Ezt áthelyeztük egy jobban látható helyre.

[space ]

Akciók Felület


Hír

 

„Szuper akciók”: ez a szekció még fejlesztés alatt van, több hír hamarosan!

[space ]

Visszajelzés


Készítettünk egy „Visszajelzés” című lapot, ahol közvetlenül tudod elküldeni a véleményed a honlapunkról, legyen ez építő kritika, a honlap nem megfelelő felépítése, vagy külön kérés valamelyik termék iránt.

Eddig is szívesen láttuk ezeket a visszajelzéseket email címünkön (info@iromix.hu), de most úgy döntöttünk, hogy a legjobbakat megajándékozzuk ajándék kuponokkal is.

Várjuk a visszajelzéseidet annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebb szolgáltatást nyújtsuk Számodra.

[call_two href=”https://neko.hu/felmeres/” label_button=”Tovább az űrlapra!” class=”call-to-action-two” colorstart=”#000000″ colorend=”#FFFFFF” colortext=”#FFFFFF” icon_size=”12″ color=”canyon-trail-4″ align=”horizontal” width=”small” icon=”” ][size px=”38″ perc=”” em=”” ]Ne feledd, véleményed fontos számunkra![/size]
Mondd el, mit gondolsz, segítsd munkánkat![/call_two]

Kommentálj

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Online Bankkártyás fizetés
GLS Futár szolgálat
Neko.hu Facebook Bolt

"" felkerült a kívánságlistára