Online bankkártyás fizetés – PayLike

A kényelmesebb és gyorsabb vásárlás érdekében webáruházunkban bankkártyás fizetési lehetőséget is biztosítunk a kedves vásárlóink számára.

Mostantól az Online bankkártyás fizetés is aktív a honlapunkon! Így már nem kell törődni az utánvételes fizetésekkel, vagy banki átutalásokkal bajlódni, a megrendelés kifizetését követően egyetlen dolga van, várni a futárt és átvenni a csomagot !

Az online fizetések kezelésére a Paylike rendszert választottunk, mert a Paylike fő célja az online fizetések leegyszerűsítése. Webáruházunkban a bankkártyás fizetés során Ön a Paylike rendszerét veszi igénybe, fizetésekor személyes- és kártyaadatai egy alkalommal sem kerülnek át a kereskedőhöz.

Ezen a rendszeren keresztül bankkártyájával biztonságosan tud fizetni minden olyan VISA és Mastercard/Maestro kártyával, mely internetes fizetésre a kártyakibocsátó bank által engedélyeztetve lett.

Online bankkártyás fizetéskor az összeg azonnal megjelenik a számlánkon, így azonnal el tudjuk kezdeni csomagjának összeállítását. Rendelés visszamondás esetén, a sztornózást követően pár percen belül visszakapja az utalt összeget.

A Paylike rendszere gyors és biztonságos, 3-D Secure biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A Paylike fizetési rendszer minden biztonsági előírásnak eleget tesz, a cég kulcsfontosságúnak tartja a kártyaadatok védelmét.

További tudnivalókért és a Paylike adatvédelmi nyilatkozatáért látogass el a Paylike weboldalára
Web: https://paylike.hu/
E-mail: hello@paylike.hu
Telefonszám:+45 78 75 51 61, +36 1 500 9480
Cím: P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia

Az online fizetésekkel kapcsolatos további kérdés esetén keressen minket telefonon vagy írjon nekünk email-t.

Kellemes vásárlást kíván a Neko.hu csapata.

Kommentálj

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

GLS Futár szolgálat
Neko.hu Facebook Bolt
Hír

"" felkerült a kívánságlistára