Neko.hu Facebook Bolt integráció

Megint újítottunk!

Ezúttal bevezettük a Neko.hu és Facebook bolt integrációt, így az összes termékünk mostantól a Facebookon is látható a bolt menüpont alatt!

Ez reményeink szerint egyszerűbbé teszi a vásárlást és termékböngészést azoknak, akik azonnal látni akarnak egy bizonyos terméket a Facebookon belül és nem szeretnének oldalak között ugrálni. Azok, akik szívesebben böngésznek mobilról, nem kell elhagyniuk az alkalmazást.

 

Továbbá a Neko.hu Facebook bolton látható kozmetikumok teljes szinkronban vannak a honlapon találhatóakkal. Ez azt jelenti, hogy akár Facebookon keresztül is megtudják rendelni mostantól a termékeinket.

 

Jelenleg a Facebookon nincsen termékkategória támogatás, így az összes termékünket egy csoportban mutatja, de már dolgozunk rajta, hogy mindez külön csoportokban történjen.
Ez csupán egy a közelgő sok egyéb fejlesztésünk közül, melyek a Neko.hu-t érintik majd, többek között például tervezzük a Messenger integrációt is, hogy még könnyebben fel tudd velünk venni a kapcsolatot.

Az összes újítás a Te kényelmedet szolgálja. Észrevételeidet jelezd nekünk bátran emailben, vagy a visszajelzés fülön keresztül.

x x x x x x x. X x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x. X x x x x x x

Kellemes vásárlást kíván a Neko.hu csapata!

x x x x x x x. X x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x. X x x x x x x

Kommentálj

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Online Bankkártyás fizetés
GLS Futár szolgálat
Hír

"" felkerült a kívánságlistára